Προεκτύπωση

Στο τμήμα της προεκτύπωσης παρέχεται η δυνατότητα σχεδιασμού των εντύπων που παράγουμε καθώς και των προϊόντων κυτιοποιίας και των ειδικών κατασκευών, είτε με τη βοήθεια έμπειρων και καταξιωμένων σχεδιαστών της εταιρείας, είτε με την καθοδήγηση του πελάτη. Τα έντυπα που σχεδιάζονται αφορούν μια ευρεία γκάμα προϊόντων, από ένα απλό μονόφυλλο έως και ένα βιβλίο-λεύκωμα ή ένα πακέτο διαφημιστικής καμπάνιας. Στις καθημερινές εργασίες περιλαμβάνονται οι επεξεργασίες των εικόνων (4χρωμα – δίτονα κλπ.) που παρέχονται από τους πελάτες είτε από έτοιμα αρχεία, είτε από σκανάρισμα.

Τα έτοιμα προς εκτύπωση αρχεία (pdf) που παραλαμβάνονται από τους πελάτες υπόκεινται σε πλήρη τεχνικό έλεγχο για την αρτιότητά τους, ώστε να είναι πραγματικά εκτυπώσιμα ενώ παράλληλα παρέχονται τεχνικές οδηγίες – συμβουλές στους πελάτες για την επίλυση τυχόν προβλημάτων. Το μοντάζ των αρχείων αυτών γίνεται σε πλατφόρμα Heidelberg Prinect SignaStation και ο τελικός έλεγχος του επιτυγχάνεται με την εκτύπωση blueprint σε plotter ή και σε ψηφιακό δοκίμιο.

Μετεκτύπωση

Οι μετεκτυπωτικές εργασίες που διεκπεραιώνονται καλύπτουν όλο το φάσμα των αναγκών ενός εντύπου και κυρίως των εντύπων με ειδικές επεξεργασίες – κοπτικά – ειδικές κατασκευές.
βιβλιοδεσία καρφίτσας γίνεται σε σύγχρονες μηχανές πολλαπλών πύργων και τριτομίας για καρφίτσα απλή ή Ωμέγα.
Παραγωγή βιβλίων με βιβλιοδεσία κολλητή, ραφτή κολλητή και σκληρού εξωφύλλου
Πλαστικοποίηση ματ ή γυαλιστερή
Διπλωτικές μηχανές με δυνατότητες διπλώματος μεγάλων πολύπτυχων και πολυσέλιδων εντύπων καθώς και διπλώματα πολύ μικρών διαστάσεων (φαρμακευτικά έντυπα κλπ.).
Κατασκευή κοπτικών για μορφοποίηση – κοπή φακέλων, folder, κουτιών, stand, και ειδικών κατασκευών
Συρρίκνωση – σακουλοποίηση εντύπων
Ενθέσεις διαφημιστικών εντύπων ή τρισδιάστατων προϊόντων ακόμα και σε μεγάλες ποσότητες.

επικοινωνήστε μαζί μας:

+30.216.60.00.500
info@fotolio.gr

Λεωφ. Κηφισού 157-159, Αγ. Ιωάννης Ρέντη, Τ.Κ. 18233, Αθήνα, F: 216.60.00.505

newsletter

© 2017 Fotolio - Typicon. All rights reserved.